ycipk-1aspeg
ycipk-1aspeg

Miłogost Reczek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

10.02.1961

Miejsce urodzenia

Wrocław

Filmografia

Hobbit: Pustkowie Smauga (2013) (Galion)

Safari 3D (2010) (Sokrates)

Gwiezdne wojny: Nowa nadzieja (1977) (Obi-Wan Kenobi)

Gwiezdne wojny: Powrót Jedi (1983) (Obi-Wan Kenobi)

Giganci ze stali (2011) (Marvin)

Obcy musi fruwać (1993) (Jasio)

Heca w Zoo (2011) (Goryl Bernie)

Muppety (2011) (Tex Richman)

Minionki rozrabiają (2013) (Eduardo / El Macho)

Ralph Demolka (2012) (Clyde)

Gra Endera (2013) (Graff)

Jack pogromca olbrzymów (2012)

Percy Jackson: Morze potworów (2012) (Hermes)

ParaNorman (2012) (Sędzia Hopkins)

Transformers: Wiek Zagłady (2014) (Hound)

Przebudzenie (2003) (2003)

Gwiezdne wojny: Imperium kontratakuje (1980) (Obi-Wan Kenobi)

Życie Pi 3D (2012) (Patel)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014) (NORMAN OSBORN)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013) (Barret)

Kopciuszek. Inna historia (2012) (Siwy Dymek)

Światło odbite (1989) (Członek redakcji)

Hotel 13 () (profesor Magellan)

Syn Boży (2014) (Kajfasz)

Gang Wiewióra (2014) (Heniek)

Skubani (2013) (Strzała)

Pinokio (2012) (2012) (Świerszcz)

Fantastyczna czwórka (2015) (2015)

Przygoda z piratami (2001) (Glen Woods)

Rajdek - mała wyścigówka () (Pan Gaźnikolo)

Potwory kontra Obcy: Dynie-mutanty z kosmosu (2009) (Generał Monger)

Jak wytresować smoka 2 (2014) (Stoick)

Mega Spider-Man () (Agent / Dyrektor Coulson)

Rio 2 (2014) (Rafael)

Smerfy 2 (2013) (Victor)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Gorący temat () (lektor)

Tajemnica zielonego królestwa (2013) (Grub)

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (2012) (Juliusz Cezar)

Awatar: Legenda Aanga ()

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Ahuizotl / Cranky Doodle Osioł)

Liga Młodych () (Haly)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Klopsiki kontratakują (2013) (Mayor Shelbourne)

Kraina lodu (2013) (Król)

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie (2014) (Pułkownik Sanders)

Lego Przygoda (2014) (Witruwiusz)

Zaplątani (2010) (Kapitan straży)

Madagaskar 3 (2012) (Vitalij)

Wstyd (2008) (2008) (Ryszard)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010) (Absolem)

Hannah Montana Film (2009)

Jak ukraść księżyc (2010) (Pan Perkins)

Klopsiki i inne zjawiska pogodowe (2009) (Burmistrz Shalbourne)

Załoga G (2009) (Saber)

Wall.E (2008) (Shelby Forthright (polski dubbing))

Pitbull (serial) ()

Opowieści z Narnii: Książę Kaspian (2008) (Baron Podlizar)

Krowy na wypasie (2006) (Miles)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Facet w meloniku)

Eragon (2006) (Hrothgar)

Marmaduke - pies na fali (2010)

Opowieści z Narnii: Podróż wędrowca do świtu (2010)

Rango (2011) (Grzechotnik Jack (polska wersja jęz.))

Koralina i Tajemnicze Drzwi 3D (2009) (kot)

Jak wytresować smoka (2009) (Stoick Ważki)

Dzielny Despero (2008) (Roscuro)

Łowcy smoków (2008) (Hektor)

Potwory kontra Obcy (2009) (Generał W.R. Monger)

Kroniki Spiderwick (2008) (Mulgarath)

Hobbit: Niezwykła podróż (2012) (Troll Tom)

Simpsonowie - wersja kinowa (2007) (Homer)

Film o pszczołach (2007) (Layton T. Montgomery)

Magneto (1993) (Bronisław)

Misja Yeti (2018) ( Taylor / Reporter (polski dubbing) )

Panda i Banda (2016) (Misiek)

O psie, który wrócił do domu (2019) (Gunter)

Sekretny świat kotów (2018) (Stary kocur)

ycipk-1aspeg
ycipk-1aspeg
ycipk-1aspeg