Trwa ładowanie...
ycipk-4hjnvy
ycipk-4hjnvy

Monika Kwiatkowska - Dejczer - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Moja Angelika (1999)

Łowcy skór (2003) (Anka)

Spirited Away: W krainie Bogów (2001) (Lin)

Inferno (2001) (2001) (Baśka)

Boża podszewka II () (Nelka)

Układ zamknięty (2012) (Bożena Stawska)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Rarity)

Miś Yogi (2010) (Rachel)

Moja krew (2009) (ekspedientka)

Od pełni do pełni (2012) (Iwona)

Ojciec Mateusz () (Joanna Orska)

Joanna (2010) (Marta)

Sara (1997) (1997)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4hjnvy
ycipk-4hjnvy
ycipk-4hjnvy