Trwa ładowanie...
d1xjq35
d1xjq35

Phillipe Simon

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Nice, Francja

Filmografia:

Flying Blind (1992) (francuz)

Słońce zachodzi: Rewanż wampira (1991) (Pierre)

Podejrzani (1995) (Fortier)

Gia (1998) (kierownik sklepu modowego)

Rugratsy w Paryżu (2000) (Animatronic Bus Driver)

Chłopiec poznaje świat (1993) (Rodique)

Jedenasta godzina () (Maître d')

Na imię mi Earl () (szef)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Claude Rousseau)

Kochane kłopoty () (kierowca cieżarówki z pieczywem)

Student Exchange (1987) (francuski kelner)

Pan i Pani Bloom () (Henri)

Iron Man 2 (2010) (francuski kelner)

Chuck () (Opera director)

Jednostka () (weterynarz)

Face to Die For, A (1996) (recepcjonista hotelowy)

Chameleon (1995) (kelner)

Worth Winning (1989) (Maitre d')

Zdjęcie
Zdjęcie
d1xjq35
d1xjq35

d1xjq35
d1xjq35
d1xjq35