Trwa ładowanie...
drb3sf7
drb3sf7

Reg E. Cathey - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Huntsville, Alabama, USA

Filmografia:

American Psycho (2000) (Bezdomny)

Przywódca - zwariowana kampania prezydencka (2003) (Oficer Waters)

Dobra noc na śmierć (2003) (Avi)

Pootie Tang (2001) (Dirty Dee)

Siedem (1995)

S.W.A.T. Jednostka Specjalna (2003) (Porucznik Greg Velasquez)

Stan zagrożenia (1994) (Starszy sierżant)

Maska (1994) (Freeze)

Mechanik (2004) (Jones)

Urodzony 4 lipca (1989) (Komentator)

Outcast: Opętanie ()

Fantastyczna czwórka (2015) (2015) (Dr Franklin Storm)

Oz () (Martin Querns)

Brygada ratunkowa () (Jaime Castro)

Prawo ulicy () (Norman Wilson)

Rockefeller Plaza 30 () (Rutheford Rice)

Tank Girl (1995) (Deetee)

Wesoły domek (1988) (Reporter)

Zdjęcie
Podziel się
drb3sf7
drb3sf7
drb3sf7