ycipk-2qw9jv
ycipk-2qw9jv

Ronald Guttman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Ukkel, Belgia

Filmografia:

Danton (1983)

Fanatyk / The Believer (2001) (2001)

13 (2010) (Joe)

Z miłości do... (1999) (Gerrard)

A orkiestra grała dalej (1993) (Dr Jean-Claude Chermann)

Jej alibi (1989) (Lucy)

Guru, The (2002)

Messengers (2004) (Radu)

Pionek (2013) (Yuri)

Bananowy Doktor () (Przedstawiciel domu aukcyjnego)

Witamy w Nowym Jorku (2014) (Roullot)

Zaprzysiężeni () (Claudio Calso)

Mad Men () (Emile Calvet)

Plotkara () (Inspektor Chevalier)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Właściciel galerii)

August Rush (2007) (Profesor)

27 sukienek (2008) (Antoine)

Herosi () (Dr Zimmerman)

Star Trek: Voyager (1995) (Gath)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2qw9jv
ycipk-2qw9jv
ycipk-2qw9jv