Trwa ładowanie...
d4n6apy
d4n6apy

Shu Lan Tuan

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Muppety (2011) (starsza azjatycka kobieta)

Telefon (2002) (koreańska żona)

Niebezpieczny umysł (2002) (azjatycka piosenkarka folkowa)

Kill Bill (2003) (Okinawa Airline Ticket Agent)

Dziewczyna z sąsiedztwa (2004) (matka Samnanga)

Ping Pong Playa (2007) (chinska kobieta)

Huff () (Flora)

Adrenalina 2: Pod napięciem (2009) (azjatycka pielęgniarka)

Opowieści na dobranoc (2008) (kelnerka Luau)

A właśnie, że tak! (2007) (masażerka Milly)

Zdjęcie
d4n6apy
d4n6apy
d4n6apy
d4n6apy