Trwa ładowanie...
dys4ybv
dys4ybv

William Morgan Sheppard

Najnowsze informacje
1.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Max Headroom (1987) (Blank Reg)

Gettysburg (1993) (Maj. Gen. Isaac R. Trimble/Narrator)

Star Trek 6: Wojna o pokój (1991) (Klingoński komandor)

Wilki morskie (1980) ('Patch' Lovecroft)

Motomyszy z Marsa () (Lawrence Limburger)

Jednostka przygotowawcza (2009) (Duży facet)

Atlantyda: Powrót Milo (2003) (Eric Hellstrom)

Nawiedzona narzeczona (2008) (Ojciec Marks)

Prestiż (2006) (Merrit)

MacGyver () (Dr Zito)

Zdjęcie
Zdjęcie
dys4ybv
dys4ybv

dys4ybv
dys4ybv
dys4ybv