ycipk-409ewk
ycipk-409ewk

William Morgan Sheppard - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Max Headroom (1987) (Blank Reg)

Gettysburg (1993) (Maj. Gen. Isaac R. Trimble/Narrator)

Star Trek 6: Wojna o pokój (1991) (Klingoński komandor)

Wilki morskie (1980) ('Patch' Lovecroft)

Motomyszy z Marsa () (Lawrence Limburger)

Jednostka przygotowawcza (2009) (Duży facet)

Atlantyda: Powrót Milo (2003) (Eric Hellstrom)

Nawiedzona narzeczona (2008) (Ojciec Marks)

Prestiż (2006) (Merrit)

MacGyver () (Dr Zito)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-409ewk
ycipk-409ewk
ycipk-409ewk