Trwa ładowanie...
d2godpk

Włodzimierz Adamski

Najnowsze informacje
3.8
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Powrót do Polski (1988) (Członek delegacji u generała Von Bock und Polach)

Wymyk (2011) (''Senior'')

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (Batura)

Znachor (1981) (kompan Zenka)

Komisarz Alex () (Andriej Jegorow)

Penelopy (1988) (Bronek Pawlak)

Polonia Restituta (serial) () (Stanisław Burhardt-Bukacki)

Alabama (1984) (Diler)

Romans z intruzem (1984) (Starszy sierżant)

Ojciec Mateusz () (Stanisław Dębski)

Klub szalonych dziewic ()

Dom świętego Kazimierza (1983) (lekarz badający Norwida)

Przyłbice i kaptury (1985)

d2godpk

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2godpk
d2godpk
d2godpk