Trwa ładowanie...
d90b4du

Włodzimierz Adamski

Najnowsze informacje
3.8
(4 głosy)
Oceń:
d90b4du
Filmografia:

Powrót do Polski (1988) (Członek delegacji u generała Von Bock und Polach)

Wymyk (2011) (''Senior'')

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (Batura)

Znachor (1981) (kompan Zenka)

Komisarz Alex () (Andriej Jegorow)

Penelopy (1988) (Bronek Pawlak)

Polonia Restituta (serial) () (Stanisław Burhardt-Bukacki)

Alabama (1984) (Diler)

Romans z intruzem (1984) (Starszy sierżant)

Ojciec Mateusz () (Stanisław Dębski)

Klub szalonych dziewic ()

Dom świętego Kazimierza (1983) (lekarz badający Norwida)

Przyłbice i kaptury (1985)

Zdjęcie
d90b4du
d90b4du
d90b4du
d90b4du