Trwa ładowanie...
ycipk-eq153l
ycipk-eq153l

Włodzimierz Adamski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Powrót do Polski (1988) (Członek delegacji u generała Von Bock und Polach)

Wymyk (2011) (''Senior'')

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (Batura)

Znachor (1981) (kompan Zenka)

Komisarz Alex () (Andriej Jegorow)

Penelopy (1988) (Bronek Pawlak)

Polonia Restituta (serial) () (Stanisław Burhardt-Bukacki)

Alabama (1984) (Diler)

Romans z intruzem (1984) (Starszy sierżant)

Ojciec Mateusz () (Stanisław Dębski)

Klub szalonych dziewic ()

Dom świętego Kazimierza (1983) (lekarz badający Norwida)

Przyłbice i kaptury (1985)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-eq153l
ycipk-eq153l
ycipk-eq153l