ycipk-4jysx2
ycipk-4jysx2

Włodzimierz Stępiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Częstochowa, Polska

Scenarzysta:
Filmografia:

Człowiek z... (1993) (Pan Włodek)

Tato (1995) (Goryl)

Smak czekolady (1982) (Wuj Filipa)

Powrót wabiszczura (1989) (Bandzioch)

Murmurando (1981) (Prelegent)

Tu stoję... (1994) (Mężczyzna sprzedający czołgi Arabom)

Wielki podryw (1978) (Mężczyzna w restauracji)

Filip z konopi (1981) (Sąsiad z krzywą podłogą)

Pogotowie przyjedzie (1981) (Kubuś)

Czarodziej z Harlemu (1988) (Dyrektor masarni)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Mężczyzna na przyjęciu)

Pingwin (1964) (Mężczyzna pod budką z piwem)

Przepraszam, czy tu biją? (1976) (Olo)

Sam na sam (1977) (Pielęgniarz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4jysx2
ycipk-4jysx2
ycipk-4jysx2