Trwa ładowanie...
d2tte3o

Włodzimierz Stępiński

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Częstochowa, Polska

Scenarzysta:
Filmografia:

Człowiek z... (1993) (Pan Włodek)

Tato (1995) (Goryl)

Smak czekolady (1982) (Wuj Filipa)

Powrót wabiszczura (1989) (Bandzioch)

Murmurando (1981) (Prelegent)

Tu stoję... (1994) (Mężczyzna sprzedający czołgi Arabom)

Wielki podryw (1978) (Mężczyzna w restauracji)

Filip z konopi (1981) (Sąsiad z krzywą podłogą)

Pogotowie przyjedzie (1981) (Kubuś)

Czarodziej z Harlemu (1988) (Dyrektor masarni)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Mężczyzna na przyjęciu)

Pingwin (1964) (Mężczyzna pod budką z piwem)

Przepraszam, czy tu biją? (1976) (Olo)

Sam na sam (1977) (Pielęgniarz)

d2tte3o
d2tte3o
d2tte3o
d2tte3o
d2tte3o