Trwa ładowanie...
d3g63i7

Zbigniew Bodgański

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Miejsce urodzenia:

Czeladź, Polska

Filmografia:

Mój Nikifor (2004) (Mężczyzna)

Republika nadziei (1986) (Beck, dyrektor gimnazjum)

Nad Niemnem (1986) (Orzelski, ojciec Justyny)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Marszałek Piłsudski (2001) (Starosta)

Nad Niemnem (serial) () (Orzelski)

Pogromczynie mitów () (Ankietowany)

Dziupla Cezara () (Klient Bistra)

Barwy szczęścia () (Znajomy Roberta)

Na Wspólnej () (Starszy pan)

Adam i Ewa () (Klient Galerii Sztuki Ludowej Nowicki)

Linia (1974) (Dyrektor Szewczyk)

Miasteczko (2000) (2000) (Zenek, członek zarządu Zagórzyna)

Ostatni po Bogu (1968) (Marynarz)

Klub szalonych dziewic () (Edmund Braniecki, ojciec Pawła)

Dom () (Pułkownik w fabryce ojca Ewy)

Przeprowadzki (2000) (Mecenas na weselu Róży i Cześka)

d3g63i7

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3g63i7
d3g63i7
d3g63i7