Trwa ładowanie...
d2tb1qz

Zbigniew Bodgański

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d2tb1qz
Miejsce urodzenia:

Czeladź, Polska

Filmografia:

Mój Nikifor (2004) (Mężczyzna)

Republika nadziei (1986) (Beck, dyrektor gimnazjum)

Nad Niemnem (1986) (Orzelski, ojciec Justyny)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Marszałek Piłsudski (2001) (Starosta)

Nad Niemnem (serial) () (Orzelski)

Pogromczynie mitów () (Ankietowany)

Dziupla Cezara () (Klient Bistra)

Barwy szczęścia () (Znajomy Roberta)

Na Wspólnej () (Starszy pan)

Adam i Ewa () (Klient Galerii Sztuki Ludowej Nowicki)

Linia (1974) (Dyrektor Szewczyk)

Miasteczko (2000) (2000) (Zenek, członek zarządu Zagórzyna)

Ostatni po Bogu (1968) (Marynarz)

Klub szalonych dziewic () (Edmund Braniecki, ojciec Pawła)

Dom () (Pułkownik w fabryce ojca Ewy)

Przeprowadzki (2000) (Mecenas na weselu Róży i Cześka)

Zdjęcie
d2tb1qz
d2tb1qz
d2tb1qz
d2tb1qz