Trwa ładowanie...
dtqbzar

Zbigniew Koczanowicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Walet pikowy (1960) (Muzyk w kinie)

Wiktoryna, czyli czy pan pochodzi z Beauvais? (1971) (Lekarz)

Decyzja (1960)

Pieczone gołąbki (1966) (Dyrektor Przedsiębiorstwa Wodociągów Miejskich)

Decyzja (1960)

Janosik (serial) () (Włoski kupiec)

Późne popołudnie (1964) (Pracownik klubu Tempo)

Zapalniczka (1970) (Profesor)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Sprzedawca)

Tysiąc talarów (1959) (profesor w szpitalu psychiatrycznym)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

dtqbzar
dtqbzar
dtqbzar
dtqbzar
dtqbzar