Trwa ładowanie...
d2sc8d8
d2sc8d8

Zbigniew Koczanowicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Walet pikowy (1960) (Muzyk w kinie)

Wiktoryna, czyli czy pan pochodzi z Beauvais? (1971) (Lekarz)

Decyzja (1960)

Pieczone gołąbki (1966) (Dyrektor Przedsiębiorstwa Wodociągów Miejskich)

Decyzja (1960)

Janosik (serial) () (Włoski kupiec)

Późne popołudnie (1964) (Pracownik klubu Tempo)

Zapalniczka (1970) (Profesor)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Sprzedawca)

Tysiąc talarów (1959) (profesor w szpitalu psychiatrycznym)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

Zdjęcie
Podziel się
d2sc8d8
d2sc8d8
d2sc8d8