Trwa ładowanie...
d3ktnst

Zbigniew Koczanowicz

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Walet pikowy (1960) (Muzyk w kinie)

Wiktoryna, czyli czy pan pochodzi z Beauvais? (1971) (Lekarz)

Decyzja (1960)

Pieczone gołąbki (1966) (Dyrektor Przedsiębiorstwa Wodociągów Miejskich)

Decyzja (1960)

Janosik (serial) () (Włoski kupiec)

Późne popołudnie (1964) (Pracownik klubu Tempo)

Zapalniczka (1970) (Profesor)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Sprzedawca)

Tysiąc talarów (1959) (profesor w szpitalu psychiatrycznym)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

d3ktnst

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3ktnst
d3ktnst
d3ktnst