Trwa ładowanie...
d4b1smo
d4b1smo

Adam Alexi-Malle - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Siena, Włochy

Filmografia:

Wygrane marzenia (2000)

Wielka heca Bowfingera (1999)

A.I. Sztuczna Inteligencja (2001) (członek tłumu)

Człowiek, którego nie było (2001)

Noc na Manhattanie (1997) (Democatic Delegue)

Egipskie psiaki (2012) (Amir)

Żona Pastora (1996) (Robbery Witness)

Studenciaki () (Profesor Burg)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Bernard)

24 godziny (serial) () (Joseph Fayed)

Miłość na zamówienie (2006) (pan Axelrod)

Głowa rodziny () (Adzin)

Peacemaker (1997) (Arab Sheik in Airport)

Hidalgo - Ocean ognia (2004) (Aziz)

Zdjęcie
Podziel się

Urodził się w Sienie i przyjechał do Stanów z Londynu. Mówi biegle w siedmiu językach, potrafi naśladować różne akcenty. Studiował w Moskwie, Londynie i Paryżu. Wystapił w Broadwayowskiej wersji Tytanica. Został zaproszony przez reżysera Franka Oza do występu w filmie "Bowfinger" wraz ze Stevem Martinem i Eddiem Murphym. Poza aktorstwem, gra także na skrzypcach, pianinie, śpiewa oraz dyryguje.

d4b1smo
d4b1smo