WP
WP

Agata Rzeszewska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

02.01.1956

Miejsce urodzenia

Łódź, Polska

Filmografia

Punkt widzenia (1980) (1980) (Koleżanka z biura Marii)

Pokemon 3: The Movie (2001) (Siostra Joy)

Pokemon: Film pierwszy (1999) (Mama Asha)

Och, Karol (1985) (Ewa)

Misja specjalna (1987) (Janett)

Kontakt (1980) (Baletnica)

Miś (1980) (Stewardessa)

Życie na gorąco () (kelnerka)

Ludzie wśród ludzi ()

Warto kochać () (Sędzina)

Kogel - Mogel (1988) (Pani Krysia)

Ojciec Mateusz () (Właścicielka sklepu)

Na Wspólnej () (Sędzia)

Pensjonat pod Różą () (Matka Zosi)

Plebania () (Sąsiadka)

Okno (1981) (Koleżanka Mietka)

Dziecinne pytania (1981) (Urzędniczka)

Szarada (1977) (Córka Piotra)

Synowie () (Ewa Morozoń)

Pierwsza miłość () (Lucyna Wagner)

Kryminalni () (Dyspozytorka w firmie Kucharskiego)

Dom () (Iga)

Zamknąć za sobą drzwi (1987) (Prostytutka)

Mniejsze niebo (1980) (Gospodyni przyjęcia)

Dzieci i ryby (1996) (Małgorzata)

Lata dwudzieste, lata trzydzieste (1986) (Marta Rozbicka)

WP
WP
WP