ycipk-126gji
ycipk-126gji

Andre Braugher - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Czarna eskadra (1995) (Benjamin O. Davis)

Murder in Mississippi (1990) (Dennis)

Lęk Pierwotny (1996) (Tommy Goodman)

Miasto Aniołów (1998)

Częstotliwość (2000)

Tylko w duecie (2000) (Reggie Kane)

Wydział zabójstw Baltimore (1993) (Det. Frank Pembleton)

Chwała (1989) (Kapral Thomas Searles)

Superman/Batman: Apokalipsa (2010) (Darkseid)

Andromeda znaczy śmierć () (Generał George Mancheck)

Miami Medical () (Dr Raynard)

Baytown Outlaws, The (2013) (Szeryf Henry Millard)

Last Resort () (Kapitan Marcus Chaplin)

Men of a Certain Age () (Owen Thoreau Jr.)

Złodziej () (Nick Atwater)

Autobus (1996)

Dziewczyna żołnierza (2003) (Carlos Diaz)

Ocaleni (2008) (Perry)

Posejdon (2006) (2006)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-126gji
ycipk-126gji
ycipk-126gji