WP
WP

Andrew Airlie - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

18.09.1961

Miejsce urodzenia

Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania

Filmografia

Apollo 18 (2011) (Kontroler misji)

Nowicjusz (1990) (Stały klient)

24 godziny (2002) (Holden)

Przypadek 39 (2009) (Lekarz)

Dead Ahead (1996) (Dennis Chapman)

Nowe oblicze Greya (Fifty Shades Freed) (2018) (Carrick Grey)

Poszukiwana Sarah Pender (2013) (Bob)

Pięćdziesiąt Twarzy Greya (2015) (Carrick Grey)

Szanowny panie Gacy (2010) (Profesor Harris)

Pamięć absolutna 2070 ()

Nigdylandia (2005) (Główny wydawca)

Gwiazdkowe życzenie (2008) (Pan Kelly)

Efekt motyla 2 (2006) (Ron Callahan)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Kalan)

Greenmail (2001)

WP
WP
WP