ycipk-1ui79c
ycipk-1ui79c

Andrew Airlie - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania

Filmografia:

Apollo 18 (2011) (Kontroler misji)

Nowicjusz (1990) (Stały klient)

24 godziny (2002) (Holden)

Przypadek 39 (2009) (Lekarz)

Dead Ahead (1996) (Dennis Chapman)

Nowe oblicze Greya (Fifty Shades Freed) (2018) (Carrick Grey)

Poszukiwana Sarah Pender (2013) (Bob)

Pięćdziesiąt Twarzy Greya (2015) (Carrick Grey)

Szanowny panie Gacy (2010) (Profesor Harris)

Pamięć absolutna 2070 ()

Nigdylandia (2005) (Główny wydawca)

Gwiazdkowe życzenie (2008) (Pan Kelly)

Efekt motyla 2 (2006) (Ron Callahan)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Kalan)

Greenmail (2001)

ycipk-1ui79c
ycipk-1ui79c
ycipk-1ui79c