ycipk-12w2hl
ycipk-12w2hl

Andrzej Brzeski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

14.11.1949

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

W biały dzień (1980) (Ksiądz w drukarni)

Wielki tydzień (1995) (Szef Maleckiego)

Ekstradycja 2 (1996) (Minister)

Kuchnia polska (film) (1991) (Karpiński)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Rozwodnik)

Dziewczęta z Nowolipek (1985) (Urzędnik)

Marszałek Piłsudski (2001)

Miś (1980) (Kolega Palucha)

Skradziona kolekcja (1979) (Paweł Powsiński, mąż Janki)

Usta Usta () (Ksiądz)

Ojciec Mateusz () (Przeor klasztoru)

Daleko od noszy () (Właściciel firmy pogrzebowej)

Na Wspólnej () (Jan Kawecki)

Pensjonat pod Różą () (Wilk)

Plebania () (Pawłowski)

Glina () (Dyrektor administracyjny szpitala)

Psie serce (2002) (Sprzedawca w sklepie zoologicznym)

Koniec gry (1991) (Prowadzący spotkanie z działaczami Polskiej Partii Postępu)

Czas honoru () (Mechanik)

Niania () (Ksiądz)

Magda M. () (Mecenas Dołkiewicz)

Kryminalni () (Stefan Wijas)

Wiedźmin (serial) () (Mężczyzna w karczmie)

Dom () (Żołnierz z wezwaniem dla Andrzeja)

Sukces (1995) (1995) (Edzio)

Domena władzy (1991) (Mężczyzna)

Pogoda na jutro (2003) (Brat Nikodem)

ycipk-12w2hl
ycipk-12w2hl
ycipk-12w2hl