Trwa ładowanie...
d3pbkyl

Andrzej Brzeski

Najnowsze informacje
4.5
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

W biały dzień (1980) (Ksiądz w drukarni)

Wielki tydzień (1995) (Szef Maleckiego)

Ekstradycja 2 (1996) (Minister)

Kuchnia polska (film) (1991) (Karpiński)

Spółka rodzinna (1995) (1995) (Rozwodnik)

Dziewczęta z Nowolipek (1985) (Urzędnik)

Marszałek Piłsudski (2001)

Miś (1980) (Kolega Palucha)

Skradziona kolekcja (1979) (Paweł Powsiński, mąż Janki)

Usta Usta () (Ksiądz)

Ojciec Mateusz () (Przeor klasztoru)

Daleko od noszy () (Właściciel firmy pogrzebowej)

Na Wspólnej () (Jan Kawecki)

Pensjonat pod Różą () (Wilk)

Plebania () (Pawłowski)

Glina () (Dyrektor administracyjny szpitala)

Psie serce (2002) (Sprzedawca w sklepie zoologicznym)

Koniec gry (1991) (Prowadzący spotkanie z działaczami Polskiej Partii Postępu)

Czas honoru () (Mechanik)

Niania () (Ksiądz)

Magda M. () (Mecenas Dołkiewicz)

Kryminalni () (Stefan Wijas)

Wiedźmin (serial) () (Mężczyzna w karczmie)

Dom () (Żołnierz z wezwaniem dla Andrzeja)

Sukces (1995) (1995) (Edzio)

Domena władzy (1991) (Mężczyzna)

Pogoda na jutro (2003) (Brat Nikodem)

d3pbkyl

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3pbkyl
d3pbkyl
d3pbkyl