ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0

Andrzej Chichłowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Głogów, Polska

Filmografia:

Virtuti (1989) (Żołnierz)

Mój Nikifor (2004) (Mężczyzna)

Przedwiośnie (2001) (Poseł)

Był Jazz (1981) (Karol)

Limuzyna Daimler-Benz (1981) (Uczeń)

Misja specjalna (1987)

Kuchnia polska (film) (1991) (Tajniak)

Wiedźmin (2001)

Marszałek Piłsudski (2001) (Rotmistrz Aleksander Hrynkiewicz)

PitBull (2005) (Technik kryminalistyki)

Do potomnego (2004) (Ksiądz)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Alfons)

Czwarta władza ()

Sceny nocne (1989)

Hotel 52 () (Adam Wilk)

Wiosna 1941 (2008) (Kampiński)

Mów mi Rockefeller (1990)

Egzamin z życia () (Portier)

Pitbull (serial) () (Technik kryminalistyki)

Na Wspólnej () (Lekarz)

Pensjonat pod Różą () (Henryk)

Plebania () (Marian Piłat)

Glina () (Bogdan Majewski)

Ga, ga. Chwała bohaterom (1985) (Urzędnik bankowy)

Weryfikacja (1986)

Koniec gry (1991)

Napoleon (1991) (1991) (Le Boucholeur)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Tajniak)

Ludzie Chudego () (Policjant)

Przedwiośnie (serial) () (Poseł)

Czarodziej z Harlemu (1988) (Fotograf)

Tajemnica twierdzy szyfrów ()

Magda M. () (Burmistrz)

Kryminalni () (Kierownik schroniska dla bezdomnych)

Zaginiona () (Policjant)

Wiedźmin (serial) ()

Dom () (Mietek Pocięgło)

C.K. Dezerterzy (1985) (Żołnierz)

Pajęczarki (1993) (Mężczyzna na przyjęciu)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0
ycipk-41wnv0