ycipk-3md7tg
ycipk-3md7tg

Andrzej Chudy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Gwiezdne wojny: Nowa nadzieja (1977)

Giganci ze stali (2011)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Życie Pi 3D (2012) (Santosch)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013)

Harry Potter i Czara Ognia (2005)

Królowa Śniegu 2 (2014) (Szef)

Kirikou i dzikie bestie (2005) (Mężczyzna / Dziadek / Lektor)

Kirikou i czarownica (1998) (Wujek Kirikou / Dziadek Kirikou / Dorosły Kirikou / Lektor)

Potwory kontra Obcy: Dynie-mutanty z kosmosu (2009)

Mega Spider-Man () (Doktor Doom)

Awatar: Legenda Aanga () (Bato / Arnook)

Denver, ostatni dinozaur ()

Hrabia Kaczula () (Kapitan / Sierżant)

Azur i Asmar (2006) (Ojciec Azura / Mędrzec)

Liga Młodych () (Zielona Strzała / Oliver Queen / Jeden z członków Błysku / Pan Huragan / Bane / Lex Luthor / Icicle Sr.)

Był sobie człowiek () (jaskiniowiec II / Piotr Wielki / Prezydent Kanciastych)

Sezon na misia 3 (2010) (Reilly, Bałałaika 1)

Gwiezdne jaja - zemsta świrów (2004) (Konsul/Generał Matrix (polski))

Barbie: Wróżkolandia (2005) (Piórek)

Piorun (2008)

Rodzinka Robinsonów (2007) (Pan Willerstein)

Shrek Trzeci (2007) (Merlin)

Sezon na misia (2006) (Reily)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011)

Megamocny 3D (2011) (Warden)

Opowieści z Narnii: Podróż wędrowca do świtu (2010)

Przygody Tintina (2011) (Kapitan Baryłka)

Góra Czarownic (2009)

Kroniki Spiderwick (2008) (Timbletack)

Wpuszczony w kanał (2006) (Al.Ropuch)

Elegia (1979) (Żołnierz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3md7tg
ycipk-3md7tg
ycipk-3md7tg