Trwa ładowanie...
d2j4sce

Andrzej Oksza-Łapicki

Najnowsze informacje
3.5
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Dzień kobiet (2011) (Sąsiad Haliny)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Urzędnik bankowy)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Miasto z morza (2008)

Ojciec Mateusz () (Mieszkaniec Sandomierza)

Zagrożenie (1976)

Braciszek (2007) (Ojciec Prowincjał)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Wojciech Herman)

Na Wspólnej () (Klient)

Pensjonat pod Różą () (Zbigniew Gach)

Plebania () (Pan Czesio)

Adam i Ewa () (Policjant)

Ekstradycja () (Uczestnik aukcji)

Przedwiośnie (serial) () (Urzędnik wydający dokumenty repatriacyjne)

Naznaczony () (Mężczyzna)

Dom ()

Przeprowadzki (2000) (Ogrodnik w majatku Kubiczów)

d2j4sce

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2j4sce
d2j4sce
d2j4sce