Trwa ładowanie...
d2m47hw
d2m47hw

Andrzej Oksza-Łapicki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dzień kobiet (2011) (Sąsiad Haliny)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Urzędnik bankowy)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Miasto z morza (2008)

Ojciec Mateusz () (Mieszkaniec Sandomierza)

Zagrożenie (1976)

Braciszek (2007) (Ojciec Prowincjał)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Wojciech Herman)

Na Wspólnej () (Klient)

Pensjonat pod Różą () (Zbigniew Gach)

Plebania () (Pan Czesio)

Adam i Ewa () (Policjant)

Ekstradycja () (Uczestnik aukcji)

Przedwiośnie (serial) () (Urzędnik wydający dokumenty repatriacyjne)

Naznaczony () (Mężczyzna)

Dom ()

Przeprowadzki (2000) (Ogrodnik w majatku Kubiczów)

Zdjęcie
Podziel się
d2m47hw
d2m47hw
d2m47hw