Trwa ładowanie...
d44zpjl

Andrzej Oksza-Łapicki

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Dzień kobiet (2011) (Sąsiad Haliny)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Urzędnik bankowy)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Miasto z morza (2008)

Ojciec Mateusz () (Mieszkaniec Sandomierza)

Zagrożenie (1976)

Braciszek (2007) (Ojciec Prowincjał)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Wojciech Herman)

Na Wspólnej () (Klient)

Pensjonat pod Różą () (Zbigniew Gach)

Plebania () (Pan Czesio)

Adam i Ewa () (Policjant)

Ekstradycja () (Uczestnik aukcji)

Przedwiośnie (serial) () (Urzędnik wydający dokumenty repatriacyjne)

Naznaczony () (Mężczyzna)

Dom ()

Przeprowadzki (2000) (Ogrodnik w majatku Kubiczów)

d44zpjl

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d44zpjl
d44zpjl
d44zpjl