Trwa ładowanie...
d1up2oy
d1up2oy

Andrzej Oksza-Łapicki

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d1up2oy
Filmografia:

Dzień kobiet (2011) (Sąsiad Haliny)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Urzędnik bankowy)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Miasto z morza (2008)

Ojciec Mateusz () (Mieszkaniec Sandomierza)

Zagrożenie (1976)

Braciszek (2007) (Ojciec Prowincjał)

Fałszerze. Powrót Sfory () (Wojciech Herman)

Na Wspólnej () (Klient)

Pensjonat pod Różą () (Zbigniew Gach)

Plebania () (Pan Czesio)

Adam i Ewa () (Policjant)

Ekstradycja () (Uczestnik aukcji)

Przedwiośnie (serial) () (Urzędnik wydający dokumenty repatriacyjne)

Naznaczony () (Mężczyzna)

Dom ()

Przeprowadzki (2000) (Ogrodnik w majatku Kubiczów)

Zdjęcie
d1up2oy
d1up2oy
d1up2oy
d1up2oy