Trwa ładowanie...
d488y32
d488y32

Anna Jaraczówna - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Pasażerka (1963) (kapo)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Gdzie woda czysta i trawa zielona (1977) (staruszka)

U kresu drogi (1939) (pokojówka Turwidów)

Moi rodzice rozwodzą się (1938) (Lusia)

Spotkania w mroku (1960) (Polka na robotach w Niemczech)

Miłość i śmierć (1919)

Pożegnanie z diabłem (1956) (Bartoszkowa)

Janosik (serial) () (Stara góralka)

Zapamiętaj imię swoje (1974) (Więźniarka obozu w Oświęcimiu)

Agnieszka (1972) (1972) (ciotka Wikcia)

Historia współczesna (1960) (matka Wiśniewskiego; nie występuje w napisach)

Golem (1979) (staruszka)

Barwy walki (1965)

Wiano (1963) (Praczka)

Zdjęcie
Podziel się
d488y32
d488y32
d488y32