WP
WP

Anna Milewska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

21.02.1937

Miejsce urodzenia

Warszawa

Filmografia

Z dalekiego kraju (1981)

Ajlawju (1999)

Konopielka (1981) (Matka Boska)

Rola (1971) (zakonnica)

Panna z mokrą głową (1994) (Cecylia)

Requiem (2001)

Szaleństwa Panny Ewy (1984) (Klementyna Zawidzka, matka Jerzego)

Stanisław i Anna (1985) (Matka Anny)

Komisarz Alex () (Maria Kopiecka)

Panna z mokrą głową (serial) () (Cecylia)

Polonia Restituta (serial) () (Irena Kosmowska)

Kolega Pana Boga (1986)

Cień tamtej wiosny (1974)

Tulipan () (Matka Ani)

Ojciec Mateusz () (Zofia Krasnopolska)

Zakręt (1977) (Maria, żona Stefana)

Rdza (1981) (Wanda, żona Bryły)

Trzecia część nocy (1971) (zakonnica Klara)

Ogłoszenie matrymonialne (1972) (Dentystka)

Trzy młyny (1984) (Elżbieta Durczakowa)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Olszewska)

Urodziny Kaja (1990)

Żywot Mateusza (1967) (Olga)

Marynia (1983) (Emilia Chwastowska)

Życie rodzinne (1970) (tłumaczka)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Wihlingerowa, matka Irmy)

WP
WP
WP