ycipk-249tzi
ycipk-249tzi

Asia Łamtiugina - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Żary

Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000) (profesorka Kuby)

Pan Tadeusz (1999) (Matrona)

Odejścia, powroty (1973) (członkini oddziału, po wojnie kelnerka)

Awans (1974)

Sztos 2 (2011)

Wielkanoc (1974) (Anna)

Adopcja (1983) (kierowniczka domu dziecka)

Blizna (1976) (mieszkanka Olecka na spotkaniu u Bednarza)

Sztos (1997)

Na Wspólnej () (Wiesława/Gienia Gryzoń)

Życie za życie. Maksymilian Kolbe (1990) (gospodyni)

Złoty środek (2008) (pielęgniarka)

Meta (1971) (Irena Trzeciak)

Krzyś (1984)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-249tzi
ycipk-249tzi
ycipk-249tzi