Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Asia Łamtiugina - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

08.11.1940

Miejsce urodzenia

Żary

Filmografia

Chłopaki nie płaczą (2000) (profesorka Kuby)

Pan Tadeusz (1999) (Matrona)

Odejścia, powroty (1973) (członkini oddziału, po wojnie kelnerka)

Awans (1974)

Sztos 2 (2011)

Wielkanoc (1974) (Anna)

Adopcja (1983) (kierowniczka domu dziecka)

Blizna (1976) (mieszkanka Olecka na spotkaniu u Bednarza)

Sztos (1997)

Na Wspólnej () (Wiesława/Gienia Gryzoń)

Życie za życie. Maksymilian Kolbe (1990) (gospodyni)

Złoty środek (2008) (pielęgniarka)

Meta (1971) (Irena Trzeciak)

Krzyś (1984)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw