Trwa ładowanie...
d36tgev

Barbara Marshall

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Sylwester w Nowym Jorku (2011) (Helen, przełożona pielęgniarek)

Pamiętnik księżniczki (2001)

Gorsza siostra (1999) (Cynthia - gość na weselu)

Exit to Eden (1994) (nieśmiala studentka)

Uciekająca Panna Młoda (1999) (Polly, klientka salonu sukien)

Frankie i Johnny (1991) (pielęgniarka Helen)

Pamiętnik Księżniczki 2. Królewskie zaręczyny (2004) (lady Jerome)

Wariatki (1988) (I.C.U. Nurse)

Mama na obcasach (2004) (sąsiadka)

Walentynki (2010) (przełożona pielęgniarek)

Twarda sztuka (2007) (właścicielka sklepu)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (siostra Charlotte)

d36tgev

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d36tgev
d36tgev
d36tgev