Trwa ładowanie...
d13nm6i
d13nm6i

Barbara Marshall

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Sylwester w Nowym Jorku (2011) (Helen, przełożona pielęgniarek)

Pamiętnik księżniczki (2001)

Gorsza siostra (1999) (Cynthia - gość na weselu)

Exit to Eden (1994) (nieśmiala studentka)

Uciekająca Panna Młoda (1999) (Polly, klientka salonu sukien)

Frankie i Johnny (1991) (pielęgniarka Helen)

Pamiętnik Księżniczki 2. Królewskie zaręczyny (2004) (lady Jerome)

Wariatki (1988) (I.C.U. Nurse)

Mama na obcasach (2004) (sąsiadka)

Walentynki (2010) (przełożona pielęgniarek)

Twarda sztuka (2007) (właścicielka sklepu)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (siostra Charlotte)

Zdjęcie
d13nm6i
d13nm6i
d13nm6i
d13nm6i