Trwa ładowanie...
d2n90m0
d2n90m0

Barbara Marshall

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Filmografia:

Sylwester w Nowym Jorku (2011) (Helen, przełożona pielęgniarek)

Pamiętnik księżniczki (2001)

Gorsza siostra (1999) (Cynthia - gość na weselu)

Exit to Eden (1994) (nieśmiala studentka)

Uciekająca Panna Młoda (1999) (Polly, klientka salonu sukien)

Frankie i Johnny (1991) (pielęgniarka Helen)

Pamiętnik Księżniczki 2. Królewskie zaręczyny (2004) (lady Jerome)

Wariatki (1988) (I.C.U. Nurse)

Mama na obcasach (2004) (sąsiadka)

Walentynki (2010) (przełożona pielęgniarek)

Twarda sztuka (2007) (właścicielka sklepu)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (siostra Charlotte)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2n90m0
d2n90m0

d2n90m0
d2n90m0
d2n90m0