ycipk-2b25gp
ycipk-2b25gp

Barbara Marshall - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Sylwester w Nowym Jorku (2011) (Helen, przełożona pielęgniarek)

Pamiętnik księżniczki (2001)

Gorsza siostra (1999) (Cynthia - gość na weselu)

Exit to Eden (1994) (nieśmiala studentka)

Uciekająca Panna Młoda (1999) (Polly, klientka salonu sukien)

Frankie i Johnny (1991) (pielęgniarka Helen)

Pamiętnik Księżniczki 2. Królewskie zaręczyny (2004) (lady Jerome)

Wariatki (1988) (I.C.U. Nurse)

Mama na obcasach (2004) (sąsiadka)

Walentynki (2010) (przełożona pielęgniarek)

Twarda sztuka (2007) (właścicielka sklepu)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (siostra Charlotte)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2b25gp
ycipk-2b25gp
ycipk-2b25gp