Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Barbara Wrzesińska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Wesele (1972) (1972) (Maryna)

Struktura kryształu (1969) (Anna)

Znaki na drodze (1969) (Dyspozytorka Jadwiga)

Trzeba zabić tę miłość (1972) (żona Karola)

150 na godzinę (1971) (Pani Aldona)

Godzina szczytu (1973) (Elżbieta Borzęcka)

Dwaj panowie "N" (1961) (Hanka Michałko)

Kopernik (serial) () (Anna Schilling)

Kopernik (1972) (Anna Schilling)

Zielona miłość () (Magda)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Krótka podróż (1976) (Siostra oddziałowa)

Czerwone ciernie (1976) (Julia)

Dulscy (1975) (Mania Juliasiewiczowa, krewna Dulskiej)

Kazimierz Wielki (1975) (Elżbieta Łokietkówna)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw