Trwa ładowanie...
d1rcfhd

Barbara Wrzesińska

Najnowsze informacje
3.5
(23 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Wesele (1972) (1972) (Maryna)

Struktura kryształu (1969) (Anna)

Znaki na drodze (1969) (Dyspozytorka Jadwiga)

Trzeba zabić tę miłość (1972) (żona Karola)

150 na godzinę (1971) (Pani Aldona)

Godzina szczytu (1973) (Elżbieta Borzęcka)

Dwaj panowie "N" (1961) (Hanka Michałko)

Kopernik (serial) () (Anna Schilling)

Kopernik (1972) (Anna Schilling)

Zielona miłość () (Magda)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Krótka podróż (1976) (Siostra oddziałowa)

Czerwone ciernie (1976) (Julia)

Dulscy (1975) (Mania Juliasiewiczowa, krewna Dulskiej)

Kazimierz Wielki (1975) (Elżbieta Łokietkówna)

d1rcfhd

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1rcfhd
d1rcfhd
d1rcfhd