Trwa ładowanie...
ycipk-26nqgw
ycipk-26nqgw

Bernard White - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Colombo, Sri Lanka

Filmografia:

Całkiem zabawna historia (2010) (Muqtada)

Matrix - Rewolucje (2003) (Rama-Kandra)

Niewidzialny świat (2007) (Pan Harjan)

Miasto Aniołów (1998) (Pielęgniarz)

Podaj dalej (2000) (Gliniarz)

Król Skorpion (2002) (Sokolnik)

Matrix - Reaktywacja (2003) (Rama-Kandra)

Mama na obcasach (2004) (Ravi Prasad)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014) (Członek rady Indian)

Kraina obfitości (2004) (Youssaf)

Viper (1994)

Obrońcy ()

The Event: Zdarzenie ()

Żona idealna ()

Dni naszego życia ()

Jedenasta godzina ()

Kwarantanna (2008) (Bernard)

Terminator: Kroniki Sary Connor ()

Jordan ()

Alias - Agentka o stu twarzach ()

Jak zostać gwiazdą (2006) (Agha Babur)

24 godziny (serial) ()

Magia kłamstwa ()

Tajne Akcje CIA ()

Nieustraszony ()

Kości ()

CSI: Kryminalne zagadki Miami ()

Jednostka ()

Dragnet (1987)

Pensacola: Wings of Gold (1997)

Heartland (1994)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-26nqgw
ycipk-26nqgw
ycipk-26nqgw