ycipk-2macdj
ycipk-2macdj

Bill Macy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Revere, USA

Filmografia:

Depresja gangstera (1999) (Dr Isaac Sobel)

Diagnosis: Murder (1975) (Eugene McReedy)

Siostrzyczki (1990) (Pat)

Scarlett O'Hara War, The (1980) (Myron Selznick)

Jack i Jill (2011) (Stanley Ashton)

Serial (1980) (Sam Stone)

Przetrwać Święta (2004) (Doo-Dah)

Home Court, The (1995) (Karl Geller)

Riptide (1984) (Chuck Davis)

Doktor (1991) (Dr. Al Cade)

On, ona i dzieciaki () (uczestnik przejażdżki)

Siostra Hawthorne () (Pan Rickles)

Facet od W-F'u (2007) (Ojciec Jaspera Woodcock'a)

Opowieści z ciemnej strony (1990) (Ben Martin)

Detektyw w sutannie () (porucznik Ed Morgan)

Columbo () (Ruddick)

Jak Poznałem Waszą Matkę () (mężczyzna w metrze)

Holiday (2006) (Ernie)

Starman (1984) (Naughton Wells)

Something So Right (1996) (Leo)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2macdj
ycipk-2macdj
ycipk-2macdj