WP
WP

Bogusław Sochnacki - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

14.10.1930

Miejsce urodzenia

Katowice

Data śmierci

26.07.2004

Filmografia

Ziemia obiecana (1974) (Grosgluck)

Walet pikowy (1960) (Widz w kinie)

Powrót do Polski (1988) (Generał Von Bock und Polach)

Zróbmy sobie wnuka (2003) (pan Antoni)

Syzyfowe prace (2000) (woźny)

Znak Orła () (Hanke von Elmer)

Dwoje bliskich obcych ludzi (1974) (Szef Maćka)

Nie było słońca tej wiosny (1983) (Zygmunt Kramarz)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Kierowca wozu meblowego)

Desperacja (1988) (Sybirak)

Ślad na ziemi (serial) ()

Wiktoryna, czyli czy pan pochodzi z Beauvais? (1971) (Winterhalter)

Profesor na drodze (1973) (Antoni Pawlak)

Orinoko (1982)

Syzyfowe prace (serial) () (woźny)

Placówka (1979) (Fritz)

Karabiny (1981) (Ksiądz kapelan)

Tu stoję... (1994) (Członek Stowarzyszenia Wspierania Porządku Publicznego)

Rycerze i rabusie () (Sędzia)

Ziemia obiecana (serial) () (Grosgluck)

Wiatraki z Ranley (1989) (Pułkownik Dzianisz)

Zapalniczka (1970) (Porucznik Rybak)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Mechanik Broda)

Wielki statysta (1983) (Ignacy Potocki)

Dziewczyna z Mazur () (Dygnitarz Krępiak)

Skarga (1991) (SB-ek w szpitalu)

Czerwone ciernie (1976) (Myśliwy)

Słońce wschodzi raz na dzień (1967) (Waliczek)

Miasteczko (1958) (1958) (Elegant)

Rzeczpospolita babska (1969)

Wolne miasto (1958) (Niemiec w piwiarni Schmoldego)

Bołdyn (1981) (Wanadek)

Rękopis znaleziony w Saragossie (1964) (Senor Zoto)

Złote Koło (1971) (Kelner)

Blisko, coraz bliżej (1986) (wachmistrz)

WP
WP
WP