ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0

Bohdana Majda - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Ziemia obiecana (1974) (Grosgluckowa)

Kronika wypadków miłosnych (1985) (matka Cecylii i Olimpii)

150 na godzinę (1971) (Matka Marcina)

Zezem (1976) (dentystka)

Pieczone gołąbki (1966) (Kelnerka)

Ziemia obiecana (serial) () (Glosgluckowa)

Zielona miłość () (Wanda Korycka)

Urodziny Matyldy (1975) (Jaworska)

Anatomia miłości (1972) (matka Ewy)

Cyrograf dojrzałości (1967) (Danuta)

Krzyż walecznych (1958) (Petrakowa)

Białe małżeństwo (1992) (ciotka Beniamina)

Wiano (1963) (Bratowa Staszka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0
ycipk-3m6ob0