ycipk-8sf6ka
ycipk-8sf6ka

Bolesław Abart - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Chorzów

Filmografia:

Obcy musi fruwać (1993)

Olimpiada 40 (1980) (Fritz)

Znaki na drodze (1969) (Sosin)

Świnka (1990) (Frank O'Hara)

Wiedźmin (2001) (elf)

Czarny wąwóz (1989) (Generał pruski)

Matka Królów (1982) (Hegeman)

Królowa chmur (2003) (Grillowy)

Godzina szczytu (1973) (Asystent profesora)

Kopciuszek () (Listonosz)

Karuzela (2014) (Starzec)

Śledztwo (1973) (Farquart)

Klara i Angelika (1976) (Mąż Angeliki)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Mężczyzna przy ruletce)

Zaraza (1971) (Nowy kierownik izolatorium)

Kreskostoria Polski () (tłumacz)

Wiadomości z drugiej ręki () (Profesor Stanisław Ptasznik)

Francuski numer (2006) (Kolekcjoner samochodów)

Plebania () (Stanisław Mazurek)

Fortuna (1972) (Komisarz)

Godzina za godziną (1974) (Kontroler w Łodzi)

Sąsiedzi (1969) (1969) (Niemiec)

Licencja na wychowanie () (Staruszek)

Klub szalonych dziewic () (Notariusz)

...Droga daleka przed nami... (1979) (Niemiecki kierowca)

Grzeszny żywot Franciszka Buły (1980) (Oficer niemiecki)

Fala zbrodni () (Prezes Banku)

Pierwsza miłość () (Ojciec strażaka Franka)

Test pilota Pirxa (1978) (Jan Otis)

Wiedźmin (serial) () (Elf)

Życie jak poker (1998) (Krzysztof Pogorzelski)

Przyłbice i kaptury (1985) (Kanonik Dunin)

Zabijaka (1967) (Oficer)

Opętanie (1972) (Kierowca)

Trąd (1971) (Kierowca ciężarówki)

Przed odlotem (1980) (Barman)

Złote Koło (1971) (Staszek)

Metodrama (1971) (Zawodnik)

Sezon na bażanty (1985) (Właściciel pensjonatu w Bruck)

Potop (1974) (Sosnowski)

Baryton (1984)

ycipk-8sf6ka
ycipk-8sf6ka
ycipk-8sf6ka