Trwa ładowanie...
d4j5oqh
d4j5oqh

Bolesław Płotnicki

Najnowsze informacje
5.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Głos z tamtego świata (1962) (Barański)

Kardiogram (1971) (Antoni Weremiuk)

Sami swoi (1967) (Władysław Kargul (głos))

Raj na ziemi (1970) (1970) (Gerdele)

Miejsce na ziemi (1959) (szyper Studziński)

Córeczka (1965) (Ksiądz)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Pan doktor)

Dwaj panowie "N" (1961) (Kazimierz Dziewanowicz)

Najlepszy kolega (1970) (Profesor)

W słońcu i w deszczu () (Feliks Małolepszy, ojciec Bolka)

Dary magów (1972) (Dozorca Franciszek)

Miejsce dla jednego (1965) (Przewodniczący Rady Zakładowej)

Ziemia obiecana (serial) () (Malinowski)

Skarb trzech łotrów (1972) (Michał Zykuń)

Cierpkie głogi (1966) (Jachimiak)

Janosik (serial) () (Józek)

Ballada o ścinaniu drzewa (1972) (Majster Błaszczyk)

Bariery dźwięku (1968) (Mężczyzna w hotelu)

Szaleństwo Majki Skowron () (Zegarmistrz)

Zielona miłość () (Doktor Stefan Rylski)

Gniazdo (1974) (Ziemiomysł)

Czerwone ciernie (1976) (Pułkownik)

Album Polski (1970) (Bolesław Perkuć)

Zwycięstwo (1975) (Winczewski)

Gdzie jest generał... (1963) (sierżant Władysław Panasiuk)

Dom bez okien (1962) (Korolkiewicz)

Kazimierz Wielki (1975) (kasztelan Beńko)

Cafe "Pod Minogą" (1959) (Celestyn Konfiteor)

Złote Koło (1971) (i Dozorca)

Potop (1974) (ksiądz)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4j5oqh
d4j5oqh

d4j5oqh
d4j5oqh
d4j5oqh