ycipk-4l7s2j
ycipk-4l7s2j

Bruno O'Ya - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Tallin, Estonia

Filmografia:

Wilcze echa (1968) (Piotr Słotwina)

Pociąg do Hollywood (1987) (Wampir)

Pan Kleks w Kosmosie (1989)

Ostrze na ostrze (1983) (Jacek Dydyński)

Znak Orła () (Rycerz z Łęczycy)

Kopernik (1972) (Chorąży)

Przyspieszenie (1984) (Dziadek Mróz)

Głowy pełne gwiazd (1974) (Oficer radziecki)

Na całość (1986) (Skandynaw)

Kazimierz Wielki (1975) (Spytek z Melsztyna)

Wedle wyroków twoich... (1983) (Pietrek)

Czułe miejsca (1980) (Oficer)

Lightmaker (2001)

Przyłbice i kaptury (1985) (Brunon Brenner)

Czas dojrzewania (1984) (Szwed Haakon)

Potop (1974) (Jóźwa Butrym)

Rykowisko (1986) (Mickey Caposta)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4l7s2j
ycipk-4l7s2j
ycipk-4l7s2j