ycipk-126gji
ycipk-126gji

Brygida Turowska - Szymczak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo 3D (1999)

Ksieżniczka Łabędzi (1994)

Percy Jackson: Morze potworów (2012) (Wasp / Martha)

Złomka bujdy na resorach (2010)

Balto II Poszukiwania (2001) (Młoda Szarka)

Życie Pi 3D (2012) (Gita)

Niesamowity Spider-Man 2 (2014)

Żony ze Stepford (2004)

Rybki z ferajny (2004) (Lola)

Robosapien (2013)

Pudłaki (2014)

Kumba (2013) (Lungisa, mama Kumby)

Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster () (Ser / Mały Jordan)

Delgo (2008)

Baśnie i bajki polskie () (Jaskółka / Gospodyni / Dziewczynka / Chłopak / Szewc Kopytko / Karczmarska / Dziewczynka / Podkuchenna / Goście / Małe Licho / Panna wodna)

Flintstonowie ()

Tajemniczy Sobotowie () (Naga- Wężowa Dama / drwalka / Reporterka)

Agent specjalny Oso () (Dawid / Mama Adasia / Józio)

Szczypta magii () (Lea)

Smerfy 2 (2013)

Słoń Benjamin ()

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Nightmare Moon / Księżniczka Luna / Sapphire Shores / Wielkie Serce / Krowa Daisy Jo)

Jednostka przygotowawcza (2009)

Liga Młodych () (Komputer Przystani / Dr Serling Roquette / Joan Garrick / Frost)

Święta, święta i Po (2010) (Mistrzyni Tygrysica)

Avengers: Potęga i moc () (Agentka Maria Hill / Czarna Wdowa)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Kung Fu Panda (2008) (Tygrysica)

Kajko i Kokosz (2006)

Ryś i spółka (2008) (Koza Beata)

Artur ratuje Gwiazdkę (2011)

Kung Fu Panda 2 3D (2011) (Tygrysica)

Góra Czarownic (2009)

Lato Muminków (2008) (Mama Muminka)

Jak wytresować smoka (2009)

Scooby-Doo i polowanie na czarownice (2000) (Thorn)

Kroniki Spiderwick (2008) (pielęgniarka)

Speed Racer (2008)

Simpsonowie - wersja kinowa (2007)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-126gji
ycipk-126gji
ycipk-126gji