Trwa ładowanie...
dckq2q3
dckq2q3

Buddy Van Horn

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
Reżyser:

Pula śmierci (1988) (Inspektor 'Dirty' Harry Callahan)

Jak tylko potrafisz (1980) (Philo Beddoe)

Pink Cadillac (1989) (Tommy Nowak)

Filmografia:

Wzgórze Złamanych Serc (1986)

Ćma barowa (1987)

Rok smoka (1985)

J. Edgar (2011)

Pod niebem Henrietty (1995)

Krwawa profesja (2002)

Fools` Parade (1971)

Rącze konie (2000)

Na linii ognia (1993)

Brudny Harry (1971)

Siła magnum (1973)

Egzekutor / The Enforcer (1976) (1976)

Sudden Impact (1983)

Kosmiczni kowboje (2000)

Master Gunfighter, The (1975)

W 80 dni dookoła świata (1956) (1956)

Ratboy (1986)

Kings of the Sun (1963)

I Walk the Line (1970)

Mackenna's Gold (1969)

Rzeka tajemnic (2003)

Waking Up in Reno (2002)

Bóg wojny (1965)

Miraż (1965)

Nocny łowca (1987)

Gran Torino (2008)

Więzy życia (2007)

Oszukana / Changeling (2008) (2008)

Listy z Iwo Jimy (2006)

Sztandar chwały (2006)

Sign of Zorro, The (1958)

Prince Valiant (1997)

Shakedown (1988) (oficer policji)

Silver City (1969)

Za wszelką cenę / Million Dollar Baby (2004) (2004)

'Crocodile' Dundee II (1988)

Beastmaster, The (1982)

Gunsmoke (1955) (Barfighter)

FM (1978)

Lina (1948)

Spartakus (1960) (wjownik)

Off Limits (1988)

System / The Net (1995) (1995)

Paint Your Wagon (1969)

Marooned (1969)

Wielki Waldo Pepper (1975)

Z zaciśniętymi zębami (1975) (Slim)

Wrota niebios (1980)

Epidemia (1995)

Coogan's Bluff (1968)

High Plains Drifter (1972) (szeryf Jim Duncan)

Joe Kidd (1972)

Akcja na Eigerze (1975)

Doskonały świat (1993)

Orły Temidy (1986)

Prime Cut (1972)

Władza Absolutna (1997)

Yellowbeard (1983)

Son of Paleface (1952)

Green Hornet, The (1966)

Ten szalony, szalony świat (1963)

Wildside (1985) (Floyd Thorndike / Gil Rawlings)

Wielki luz (1987)

Thunderbolt and Lightfoot (1974)

Nadine (1987)

Big Jake (1971)

Łowca jeleni (1978)

Two Mules for Sister Sara (1969)

Każdy sposób jest dobry (1978)

City Heat (1984)

Niesamowity jeździec (1985) (Woźnica)

Pink Cadillac (1989) (Tommy Nowak)

Żółtodziób (1990)

True Crime (1999) (1999)

Zdjęcie
dckq2q3
dckq2q3
dckq2q3
dckq2q3