ycipk-3miawy
ycipk-3miawy

Carmen Filpi - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

USA

Filmografia:

10 to Midnight (1983) (Hotel Clerk)

Władca Pierścieni (1978)

Chłopcy z sąsiedztwa (1986) (włóczęga)

Phoenix (1998) (Locksmith)

Ice Pirates, The (1984) (przydrożny sprzedawca)

Ed Wood (1994) (Zrzędliwy starzec)

Wayne`s World (1992) (Old Man Withers)

Who's That Girl? (1987) (uliczny włóczęga)

Which Way Is Up? (1977) (Wino)

Meet Wally Sparks (1997) (włóczęga)

Harlem Nights (1989) (odźwierny)

Sok z żuka (1988) (posłaniec)

Uciekający pociąg (1985) (Signal Maintainer)

Riptide (1984) (Jail Bum)

Ucieczka z Nowego Jorku (1981) (Bum)

Chłopiec poznaje świat (1993) (włóczęga)

Na celowniku ()

Wayans Bros., The () (Oficer Young)

Bates Motel () (Buddy)

Zapowiedź (2009)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (staruszek)

227 () (Old Geezer)

Beverly Hillbillies, The (1993) (Frank)

Walk Like a Man (1987) (Butler)

Still the Beaver (1985) (Gus)

Dokładnie tacy sami (1981) (Wino)

Naked City (1958) (Rioter)

Silver Spoons (1982) (The Bum)

Sure Thing, The (1985) (włóczęga na dworcu)

T.J. Hooker (1982) (Wendell)

Thunder Alley (1994) (Kookie / Older Man)

Pee-wee's Big Adventure (1985) (Hobo Jack)

Just the Ten of Us (1988) (Charlie)

Wedding Singer, The (1998) (staruszek w barze)

Polowanie na mysz (1997) (Pallbearer)

Fall Guy, The (1981) (Harry)

Żelazny labirynt (1991) (Charlie)

Capone (1975) (Waiter)

Johnny Belinda (1982)

Alligator II: The Mutation (1991) (Wino Henry)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3miawy
ycipk-3miawy
ycipk-3miawy