ycipk-4n0vdh
ycipk-4n0vdh

Christopher Darga - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Hostile Intentions (1994) (Dan Roberts)

Dzień zagłady (1998) (Section Leader)

Kocha, lubi, szanuje (2011) (Sprzedawca Lowe'a)

Stary, gdzie moja bryka? (2000) (Przesłuchujący gliniarz)

Country Bears, The (2002) (Mr. Slamboni)

Diagnosis: Murder (1975) (Tate Boudreau)

Witch Hunt (1994) (G-man)

Naked Truth, The (1995) (Bo Bo)

Pięć ton i on (1996) (Szef ochrony lotniska)

Kocurek (2001) (komornik)

Showtime (2002) (Zapowiadający show)

Maska (1994) (sanitariusz)

Innocent, The (1994) (gliniarz)

Home Court, The (1995) (Bob Jones)

Chłopiec poznaje świat (1993) (Kontrahent)

Fatal Instinct (1993) (Strażnik więzienny)

Genialny wynalazek (2009) (pan Weber)

Harry's Law () (Christopher Phillips)

Świat Raven () (Trener)

Dziwny traf ()

Świat według Dzikich () (Pan Milfner)

Pępek świata () (Mr. Farrar/Hall Monitor)

Dorastająca nadzieja () (Don)

Dni naszego życia () (Prison Guard)

Krok od domu () (Kierownik)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Pan Fleming)

Riches, The ()

Czarodziejki () (Bail Bondsman)

Dexter () (Ochroniarz)

Star Trek: Deep Space Nine (1993) (Kaybok)

Ed McBain`s 87th Precinct: Lightning (1995) (Paolo)

Bakersfield P.D. (1993) (podejrzany)

Crazysitter, The (1995) (Manny)

Magia kłamstwa ()

Mentalista () (Store Keeper)

Star Trek: Enterprise () (Klingoński kapitan Vorok)

Podkomisarz Brenda Johnson () (David Romano)

Kości () (Andrew Harding)

Bez śladu () (Ed Wells)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Ross Hemmet)

Jericho () (trader)

Deadwood () (Byron Sampson)

Gotowe na wszystko () (Jake Walker)

Herman`s Head (1991) (kelner)

Star Trek: Voyager (1995) (Y'Sek)

Hudsucker Proxy (1994) (Mail Room Orienter)

Liberator II (1995) (Kucharz)

System / The Net (1995) (1995) (policjant)

Bruce Wszechmogący (2003) (Vol Kowolski)

ycipk-4n0vdh
ycipk-4n0vdh
ycipk-4n0vdh