WP
WP

Dariusz Odija - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia

Słupsk, Polska

Filmografia

Toy Story 2 3D (1999) (Imperator Zurg)

Ksieżniczka Łabędzi (1994) (Szybki)

Legenda telewizji (2004)

Winx. Magiczna przygoda 3D (2010) (Erendor)

Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012) (oddziałowy)

Spadek (1988) (Darek, reżyser filmu pornograficznego)

Wielki powrót (2002) (Edward)

Książe Egiptu (1998) (Aaron)

Panny i wdowy (1991)

Dwaj jeszcze bardziej zgryźliwi tetrycy (1995)

Stuart malutki (1999) (Dymnik)

Złomka bujdy na resorach (2010) (Spiker)

Oliver & Company (1988) (Landryn)

Nowe szaty króla (2000) (chór)

Scooby-Doo! Klątwa potwora z głębin jeziora (2010) (fotograf)

Kosmiczny mecz (1996) (jeden z kosmitów po transformacji)

Planeta skarbów (2002)

Powerpuff Girls, The (2002) (Karakan)

Śnięty Mikołaj 2 (2002) (Śpioch)

Eerie, Indiana (1991)

Teenage Mutant Ninja Turtles (2003) (Raphael)

El Cid - legenda o mężnym rycerzu (2003) (Ordonez)

Przygody Gala Asteriksa (1967) (Abrarakurix)

Wakko`s Wish (1999) (Mózg/Runt/Król Salazar)

Pinky, Elmyra & the Brain (1998) (Mózg)

Chip i Dale Brygada RR () (Dziennikarz / Nietoperz wynajęty przez Spaślaka / Niedźwiedź z zoo, w którym kradziono orzeszki ziemne)

Flintstonowie ()

Transformers Prime () (Optimus Prime / Orion Pax,)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014)

Dziupla Cezara () (Komisarz Borek)

Barbie jako Roszpunka (2002) (Hugo/Złotnik)

Barbie z Jeziora Łabędziego (2003) (Rotbart)

Austin i Ally ()

Tajna Misja () (policjant)

Fineasz i Ferb () (Major Monogram)

Aparatka ()

Piłkarzyki rozrabiają (2013) (Euzebio)

Słoń Benjamin () (Słoń Benjamin)

Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (2011) (Major Francis Monogram)

Maska (serial) () (Serfer)

Timon i Pumba () (Gwint / Pasażer)

Przygody Kubusia Puchatka (1977) (Chórek)

Liga Młodych () (Niedźwiedź / Pasożyt)

Sezon na misia 3 (2010) (Ian)

Księżniczka Tenko ()

Z kopyta () (Bobby Wasabi/Terrence)

Avengers: Potęga i moc () (Kang/Tornado/Baron Wolfgang von Strucker)

Księżniczka Łabędzi III: Skarb Czarnoksiężnika (1998) (Szybki)

Goofy w college'u (2000)

Scooby i Scrappy-Doo ()

Czarodzieje z Waverly Place () (Kupidyn)

Podróże Guliwera (2010) (2010)

Avengers 3D (2012)

Kapitan Planeta ()

Cziłała z Beverly Hills (2008) (Vasque)

Ojciec Mateusz () (patolog)

Barwy szczęścia () (Lekarz, który opiekował się zranionym Adamem Jakubikiem)

Pogoda na piątek () (Włodzimierz Podolak, dyrektor centrum handlowego)

Pitbull (serial) () (klient)

Zathura - kosmiczna przygoda (2005) (robot)

Na Wspólnej () (rektor uczelni, na której wykłada Jerzy Dudek)

Zebra z klasą (2005)

Laboratorium Dextera () (Minotaur)

Srebrny surfer () (Ego/Drax)

Psie serce (2002) (pies)

Młode Wilki 1/2 (1997) (Czarny)

Superwizja (1990) (agent Superwizji)

Biała i Strzała podbijają kosmos 3D (2010)

H2O, wystarczy kropla () (Don Sertori)

Prawo miasta () (dyrektor bazy)

Barbie - Magia Pegaza (2005) (Olbrzym)

Kryminalni () (Damian Auguścik)

Batman przyszłości ()

X-Men Ewolucja () (Moloch)

Johnny Bravo ()

Niesamowity Hulk ()

Tajemnica trzynastego wagonu (1993) (Stary Skaut)

Dzień czwarty (1984) (powstaniec)

Rodziców nie ma w domu (1998) (strażak)

Żegnaj Rockefeller (1992) (urzędnik)

Eek! the Cat (1992) (Doc)

Aladyn i król złodziei (1996) (złodziej)

Muppets From Space (1999) (Prentro)

Winnie the Pooh and the Blustery Day (1968) (chór)

Szokes (1997)

Uwolnić orkę (1993) (Randolph Johnson)

Młode wilki (1995) (Czarny)

Oczy niebieskie (1994) (szef ochrony lotniska)

Psy (1992) (Zenon Słaby)

WP
WP
WP