WP
WP

David Warner - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

KasaMowa (1997) (Barclay)

Pocałunek życia (2003) (Pap)

Planeta Małp (2001)

Star Trek V: Ostateczna granica (1989) (St. John Talbot)

Titanic 3D (1997) (Spicer Lovejoy)

Star Trek 6: Wojna o pokój (1991) (Kanclerz Gorkon)

Tripwire (1990) (Josef Szabo)

Człowiek z dwoma mózgami (1983) (Dr Necessiter)

Motomyszy z Marsa () (Ice Breaker)

Czarna śmierć (2010) (Opat)

Tron: Następny Dzień (2011) (Ed Dillinger / MCP)

Pamięć absolutna 2070 ()

Wiedźmikołaj (2006) (Lord Downey)

Wallander () (Povel Wallander)

Zoya (1995) (Vladimir)

Detektyw w sutannie () (Sir Arthur Wedgeworth)

36 (2004) (Michael Kohlhaas)

Mewa (1968) (Konstantin Treplev)

Lawendowe wzgórze (2004) (Dr. Mead)

Hanna`s War (1988) (kapitan Julian Simon)

Przygody Toma Jonesa (1963) (Blifil)

Gwiazdor (1996) (Tod)

Omen (1976) (Jennings)

Tron (1982) (Ed Dillinger/Sark/Głos Programu Głównego)

Mary Poppins powraca (2018) (Admirał Boom)

WP
WP
WP