ycipk-z3u2cm
ycipk-z3u2cm

Deborah Odell - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia

St. John's, Kanada

Filmografia

Dangerous Child (2001) (Marcia)

Time Shifters, The (1999) (Jen)

Proste życzenie (1997) (Jeri)

You Stupid Man (2002) (Audrey)

Ale jazda! (2002) (Valerie McCabe)

Godsend (2004) (Tanya)

Najlepsze lata () (Profesor Elizabeth Grant)

Pamięć absolutna 2070 ()

Zła znajomość (2002) (Hellen Shaw)

Horsemen - jeźdźcy Apokalipsy (2009) (Pani Bradshaw)

Fancy Dancing (2002) (Charity)

Ochrona (2001) (Laura)

Nikita () (Rosalee Zoman)

F/X: The Series (1996) (Deanna Elliott)

ycipk-z3u2cm
ycipk-z3u2cm
ycipk-z3u2cm