Trwa ładowanie...
d3ukoi6
d3ukoi6

Deborah Odell - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

St. John's, Kanada

Filmografia:

Dangerous Child (2001) (Marcia)

Time Shifters, The (1999) (Jen)

Proste życzenie (1997) (Jeri)

You Stupid Man (2002) (Audrey)

Ale jazda! (2002) (Valerie McCabe)

Godsend (2004) (Tanya)

Najlepsze lata () (Profesor Elizabeth Grant)

Pamięć absolutna 2070 ()

Zła znajomość (2002) (Hellen Shaw)

Horsemen - jeźdźcy Apokalipsy (2009) (Pani Bradshaw)

Fancy Dancing (2002) (Charity)

Ochrona (2001) (Laura)

Nikita () (Rosalee Zoman)

F/X: The Series (1996) (Deanna Elliott)

Zdjęcie
Podziel się
d3ukoi6
d3ukoi6
d3ukoi6