Trwa ładowanie...
ycipk-21hnkl
ycipk-21hnkl

Debra Jo Rupp - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Diagnosis: Murder (1975) (Dr Nora Stebbings)

Garfield (2004) (Szczurza mama)

Ze śmiercią jej do twarzy (1992) (Pacjentka kliniki psychiatrycznej)

Duży (1988) (Panna Patterson)

Poskromić playboya (2014) (Tracy)

Dziewczyna z ekstraklasy (2010) (Pani Kettner)

Dni i noce Molly Dodd () (Kelnerka)

Senseless (1998) (Fertility Clinic Attendant)

Clockwatchers (1997) (Barbara)

Hughleys, The (1998) (Karen Clark)

In the Line of Duty: Ambush in Waco (1993) (Dorrie)

Sgt. Bilko (1996) (Pani Hall)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-21hnkl
ycipk-21hnkl
ycipk-21hnkl