Trwa ładowanie...
ycipk-1xw79p
ycipk-1xw79p

Dorota Bierkowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Jacek (1993) (Mama Filipa)

Jest jak jest (1994) (Kobieta w lokalu)

Kolejność uczuć (1992) (Nauczycielka Julii)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Pani Maria)

Sztuka kochania (1989) (1989) (Pacjentka Pasikonika)

Pokuszenie (1995) (1995)

Prostytutki (1997) (Asystentka Cara)

Marzenia do spełnienia (2001) (Pielęgniarka)

Jeździec na siwym koniu (1984) (Viollina Peters)

Bulionerzy () (Pracownica lodziarni)

Ojciec Mateusz () (Pracownica Banku Pocztowego)

Barwy szczęścia () (Hanna)

Na Wspólnej () (Aldona Bereszczak)

Pensjonat pod Różą () (Kazińska)

Plebania () (Pielęgniarka)

Psie serce (2002) (Magda)

Kurs na lewo (1986) (Podwożona dziewczyna)

Śmieciarz (1987)

Halo, Hans! () (Aneta)

Ranczo () (Kobieta)

Dom () (Urzędniczka w biurze paszportowym)

C.K. Dezerterzy (1985) (Prostytutka)

Bohater roku (1986) (Sekretarz redakcji)

Pewnego letniego dnia (1985) (Hanka)

Modrzejewska (1989) (Weronika Benda)

Zabij mnie glino (1987) (Blondynka w Acapulco)

Rzeka kłamstwa (1987) (Celisia)

Przeprowadzki (2000) (Gość na raucie)

Sukces (1995) (1995) (Basia)

Sara (1997) (1997) (Matka Sary)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1xw79p
ycipk-1xw79p
ycipk-1xw79p