Trwa ładowanie...
d3gl8gh

Dorota Bierkowska

Najnowsze informacje
1.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Jacek (1993) (Mama Filipa)

Jest jak jest (1994) (Kobieta w lokalu)

Kolejność uczuć (1992) (Nauczycielka Julii)

Tydzień z życia mężczyzny (1999) (Pani Maria)

Sztuka kochania (1989) (1989) (Pacjentka Pasikonika)

Pokuszenie (1995) (1995)

Prostytutki (1997) (Asystentka Cara)

Marzenia do spełnienia (2001) (Pielęgniarka)

Jeździec na siwym koniu (1984) (Viollina Peters)

Bulionerzy () (Pracownica lodziarni)

Ojciec Mateusz () (Pracownica Banku Pocztowego)

Barwy szczęścia () (Hanna)

Na Wspólnej () (Aldona Bereszczak)

Pensjonat pod Różą () (Kazińska)

Plebania () (Pielęgniarka)

Psie serce (2002) (Magda)

Kurs na lewo (1986) (Podwożona dziewczyna)

Śmieciarz (1987)

Halo, Hans! () (Aneta)

Ranczo () (Kobieta)

Dom () (Urzędniczka w biurze paszportowym)

C.K. Dezerterzy (1985) (Prostytutka)

Bohater roku (1986) (Sekretarz redakcji)

Pewnego letniego dnia (1985) (Hanka)

Modrzejewska (1989) (Weronika Benda)

Zabij mnie glino (1987) (Blondynka w Acapulco)

Rzeka kłamstwa (1987) (Celisia)

Przeprowadzki (2000) (Gość na raucie)

Sukces (1995) (1995) (Basia)

Sara (1997) (1997) (Matka Sary)

d3gl8gh

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3gl8gh
d3gl8gh
d3gl8gh