Trwa ładowanie...
d40mugf
d40mugf

Edward Rączkowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Ojciec Królowej (1979) (sekretarz ambasadora Francji)

Koniec naszego świata (1964) (Żyd, więzień Oświęcimia)

Chudy i inni (1966) (Stary)

Słońce wschodzi raz na dzień (1967) (Bolączka)

Ktokolwiek wie... (1966) (kierownik szkoły w rodzinnej wsi Ruśniaków)

Milczenie (1963) (1963) (Firganek)

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Leśniczy)

Zofia (1976) (Pensjonariusz domu starców)

Zdjęcie
Podziel się
d40mugf
d40mugf
d40mugf