ycipk-4f533v
ycipk-4f533v

Elżbieta Panas - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Wrocław, Polska

Filmografia:

Republika nadziei (1986) (wdowa Niełacny, gospodyni Krogulskich)

Och, Karol (1985) (Basia)

Misja specjalna (1987) (Hania)

Vinci (2004) (Żona Krętałowicza)

Zero Życia (1987)

Kopciuszek () (Bielawska)

Daleki dystans (1985) (Pielęgniarka)

Komisarz Alex () (Pani Litwin)

Lubię nietoperze (1985) (Pielęgniarka)

Mrok () (Sylwia Tucholska)

Ratownicy () (Pielęgniarka)

Kogel - Mogel (1988) (Wanda)

Ojciec Mateusz () (Róża Burzyńska)

Nowy Jork - czwarta rano (1998)

Faceci do wzięcia ()

Na Wspólnej () (Lucyna Graniecka)

Plebania () (Adela)

Dekalog X (1988) (Żona Jerzego)

Bo oszalałem dla Niej (1980) (Krysia)

Miasteczko (2000) (2000)

Życie nad rozlewiskiem () (Joanna Czech)

Linia życia () (Pielęgniarka)

Dom ()

Jak się pozbyć czarnego kota? (1984) (Halina)

Wielki szu (1982) (Prostytutka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-4f533v
ycipk-4f533v
ycipk-4f533v