ycipk-41du4r
ycipk-41du4r

Ewa Worytkiewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Przypadek (1981) (Sekretarka)

Babcia wyjeżdża (2009) (Sprzedawczyni)

Ćma (1980) (Anna)

Duże Zwierzę (2000) (Pani z Rady Osiedla)

Gorączka (1981) (1981) (Weronika)

Kochankowie mojej mamy (1985) (Nauczycielka)

Papusza (2013) (Sklepikarka)

Święty interes (2010) (Śmietanka)

Hotel 52 () (Królowa)

33 sceny z życia (2007) (Pielęgniarka)

Trzeci oficer () (Sprzedająca obwarzanki)

Życie wewnętrzne (1986) (Bietka)

Mała matura 1947 (2010) (Starucha)

Joanna (2010) (Kobieta w kościele)

Mężczyzna niepotrzebny (1981) (Doktor Romaniukowa)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-41du4r
ycipk-41du4r
ycipk-41du4r