Trwa ładowanie...
du2pg7b

Ewa Worytkiewicz

Najnowsze informacje
4.7
(3 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Przypadek (1981) (Sekretarka)

Babcia wyjeżdża (2009) (Sprzedawczyni)

Ćma (1980) (Anna)

Duże Zwierzę (2000) (Pani z Rady Osiedla)

Gorączka (1981) (1981) (Weronika)

Kochankowie mojej mamy (1985) (Nauczycielka)

Papusza (2013) (Sklepikarka)

Święty interes (2010) (Śmietanka)

Hotel 52 () (Królowa)

33 sceny z życia (2007) (Pielęgniarka)

Trzeci oficer () (Sprzedająca obwarzanki)

Życie wewnętrzne (1986) (Bietka)

Mała matura 1947 (2010) (Starucha)

Joanna (2010) (Kobieta w kościele)

Mężczyzna niepotrzebny (1981) (Doktor Romaniukowa)

du2pg7b

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
du2pg7b
du2pg7b
du2pg7b