ycipk-1stf9g
ycipk-1stf9g

Fred Willard - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Shaker Heights, Ohio, USA

Filmografia:

Austin Powers 2: Szpieg, który nie umiera nigdy (1999) (Mission Commander)

Teenage Mother (1968)

Harrad Experiment, The (1973) (The Ace Trucking Company)

How to Break Up a Happy Divorce (1976) (Lance Colson)

Escape from Bogen County (1977) (Pearson)

Forever Fernwood (1977) (Jerry Hubbard)

America 2-Night (1978) (Jerry Hubbard)

Salem's Lot (1979) (Lawrence Crockett)

Roxanne (1987) (1987) (Mayor Deebs)

Faerie Tale Theatre (1982) (Paul the Pig)

Lots of Luck (1985) (A.J. Foley)

Moving Violations (1985) (Terrence Williams)

Historia białych ludzi w Ameryce (1985)

D.C. Follies (1987) (The Bartender)

Portrait of a White Marriage (1988)

I, Martin Short, Goes Hollywood (1989) (Psychiatrist)

Hart to Hart: Old Friends Never Die (1994)

Nobody Knows Anything (1998)

Elvis Is Alive! I Swear I Saw Him Eating Ding Dongs Outside the Piggly (1998) (Dziennikarz)

Can't Stop Dancing (1999) (Chester)

Pooch and the Pauper, The (1999) (Prezydent)

Dropping Out (2000) (Paul Blanchard)

Kiedy Billie pokonał Bobbego (2001) (Howard Cosell)

Teamo Supremo (2002) (Mr. Paulsen)

Year That Trembled, The (2002) (Frank Woods)

50 Ways to Leave Your Lover (2004) (Bucky)

First Time Caller (2004) (Mr. Fratus)

Bottleneck (2004) (Ned)

Legenda telewizji (2004) (Ed Harken)

Medal dla miss (2000)

Super zioło (2001)

Teddy Bears' Picnic (2002) (Senator Roger Dickey)

Model Shop (1969) (Gas Station Attendant)

Burns and Schreiber Comedy Hour, The (1973) (Regular)

Harrad Summer (1974)

Fernwood 2Nite (1977) (Jerry Hubbard)

Cracking Up (1977)

Perfect Woman, The (1978)

Flatbed Annie & Sweetiepie: Lady Truckers (1979) (Jack LaRosa)

Americathon (1979) (Vincent Vanderhoff)

Real People (1979) (Gospodarz)

Tom and Dick Smothers Brothers Special I, The (1980)

Pierwsza rodzina (1980) (Feebleman)

Jak zmniejszyć wysokie koszty życia (1980) (Robert)

Tonight Show with Jay Leno, The (1992)

Sodbusters (1994) (Clarence Gentr)

Prehysteria! 3 (1995) (Thomas MacGregor)

Back to Back (1996) (Loan Officer)

Chump Change (2000)

Maybe It's Me (2001) (Jerry Stage)

Fighting Words (2003) (Longfellow)

Powiedz tak (2001) (Basil St. Mosely)

Jenny (1970)

Magiczne lato (2012) (Al Kaiser)

American Pie - Wesele (2003) (Harold Flaherty)

Koncert dla Irwinga (2003) (Mike LaFontaine)

National Lampoon Goes to the Movies (1981) (President Fogerty)

Radosne Purim (2006) (Chuck)

Wayans Bros., The () (Dick Ferndale)

Samoloty 2 (2014) (The Secretary Of The Interior)

Nurses () (Dr Robinson)

Studenciaki () (Profesor Duggan)

Grzeczny i grzeszny (2009) (Pan Ferguson)

Sabrina, nastoletnia czarownica () (Bobby Calzone)

Wall.E (2008) (Shelby Forthright)

Watching Ellie () (Fred)

Access America () (Gospodarz)

Dick i Jane: Niezły ubaw (1977) (1977) (Bob)

Permanent Midnight (1998) (Craig Ziffer)

Harold (2008) (Dr Pratt)

Teraz Ty! () (Marsh McGinley)

Chuck () (Craig Turner)

Straszny dom (2006) (tata)

Komedia romantyczna (2006)

Kurczak Mały (2005)

O dwóch takich, co poszli w miasto (2004) (Dr. Woodruff)

Waiting for Guffman (1996) (Ron Albertson)

Oto Spinal Tap (1984)

Zręczne ręce (1999) (Dad Tobias)

Breast Men (1997) (Talk Show Host)

Hustle (1975) (Interrogator)

Silver Streak (1976) (Jerry Jarvis)

High Strung (1994) (Insurance Salesman)

Zdjęcie
Podziel się

Posiada według krytyków unikalny wdzięk i poczucie humoru. Został uznany jednym z najzabawniejszych komików świata. Początkowo występował w razem z Jay Leno. Po pewnym czasie rozpoczął swoją solową karierą...

ycipk-1stf9g
ycipk-1stf9g