Trwa ładowanie...
d23a4qh
d23a4qh

Fulvio Cecere - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kolekcjoner kości (1999) (ekspert kryminalny)

Hunted, The (1998) (Detective Cuneo)

Medal dla miss (2000)

Perfect Score, The (2004) (ojciec Francesci)

Podwójne zagrożenie (1999) (Sprzedawca w salonie BMW)

Przypadek 39 (2009) (Szef służby przeciwpożarowej)

Walentynki (2001)

Zabójcy / Assassins (1995) (1995) (Policjant)

Zapłata (2003) (agent Furman)

Śledztwo prowadzi Nero Wolfe () (Fred Durkin)

Dziwny traf ()

Jesse Stone: Kruchy lód (2009) (Teddy Leaf)

Gwiezdne Wrota (serial) () (Pułkownik Davidson)

Życie od kuchni (2007) (Bob, sprzedawca ryb)

Program Hades (2006) (Major Armii)

Człowiek ringu (2005) (McAvoy)

Zdjęcie
Podziel się
d23a4qh
d23a4qh
d23a4qh