Trwa ładowanie...
ycipk-715fxu
ycipk-715fxu

Gary Jones - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Swansea, Walia

Filmografia:

Glory Days (1990)

Na rozstaju (1994) (Step Magazine)

Daleko od domu 2: Zagubieni w San Francisco (1996) (Baggage Handler)

Bloodhounds II (1996) (TV Host)

Head Over Heels (2001) (Bernie)

This Can't Be Love (1994) (Carriage Driver)

Śnięty Mikołaj 2 (2002) (nauczyciel)

Once In a Blue Moon (1990) (mleczarz)

Po tamtej stronie (1995) (Duncan / TV Host)

Connie i Carla (2004) (barman)

Airwolf () (Davis)

Booker () (Reporter)

Dr Dolittle 3 (2006) (Principal)

Sanktuarium () (George)

Gwiezdne Wrota (serial) () (sgt. Walter Harriman/Radio Dispatcher)

Dead Like Me () (Chuck)

Wydział Spraw Zamkniętych () (Bill)

Nie z tego świata () (Skeptical Husband)

Sixth Man, The (1997) (Gertz)

Słowo na L () (Eric Beener)

Stargate: The Ark of Truth (2008) (Chief Master Sgt. Walter Harriman)

Stargate: Universe () (Chief Mst Sgt. Walter Harriman)

Sliders: Piąty Wymiar () (Michael Hurley)

Stargate Continuum (2008) (Chief Master Sgt. Walter Harriman)

Stargate: Atlantis () (Chief Mst Sgt. Walter Harriman)

Błąd systemu (2001) (Nick Smythe)

Sentinel, The (1997) (Mr. Jones)

Bye Bye Birdie (1995) (reporter)

Zastępstwo (1993) (Elliott)

Trixie (2000) (Lobbyist)

System / The Net (1995) (1995) (Poker Player)

Young Blades (2000) (Roger Ballchant)

Black Stallion, The (1979) (Veterinarian)

Zakładnik / Held Hostage (1991) (1991) (Walter)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-715fxu
ycipk-715fxu
ycipk-715fxu