Trwa ładowanie...
ycipk-33wyuf
ycipk-33wyuf

Geraint Wyn Davies - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Swansea, Walia, Wielka Brytania

Reżyser:
Filmografia:

Matrix (1999) (kaptain Tom Reeves)

Burza (2010) (Stephano)

Cube 2 (2002)

Hycel (1993) (Zin)

Diamonds (1999)

Wysokie aspiracje (1988) (Glen)

Conspiracy of Fear, The (1996) (Straker)

Robocop: Prime Directives (2000) (David Kaydick)

American Psycho 2 (2002) (Eric Daniels)

Kung Fu: The Legend Continues (1992) (Lawrence)

Terror Stalks the Class Reunion (1992) (Anton/Tony)

Po tamtej stronie (1995) (David/Sheriff Grady Markham)

Nie płacz, kochanie (2007) (Dr.Martin Nolan)

Airwolf () (Major Mike Rivers)

Poszukiwani () (Dr. Sims)

24 godziny (serial) () (James Nathanson)

Hidden Room, The (1991) (Victor)

One of the Hollywood Ten (2000) (Michael Wilson)

Deadly Harvest (1977) (Michael Franklin)

Sweating Bullets (2003) (Frank Hallstead)

Żar tropików () (Frank Hallstead)

Alfred Hitchcock Presents (1985) (Paul Stebbins)

Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (1989) (Allan Devlin)

Boys from Syracuse, The (1940) (Antipholus of Syracuse)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-33wyuf
ycipk-33wyuf
ycipk-33wyuf