ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3

Glenn Fitzgerald - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

30.11.1971

Miejsce urodzenia

Nowy Jork, USA

Filmografia

Szósty zmysł (1999)

Burza lodowa (1997) (Neil Conrad)

Flirting with Disaster (1996) (Lonnie Schlichting)

Szukając siebie (2000) (Massie)

40 dni i 40 nocy (2002) (Chris)

Fanatyk / The Believer (2001) (2001)

Truth About Tully (2000)

Buffalo Soldiers (2001) (2001)

Pułapki umysłu () (Leo Attinger)

Jej szerokość Afrodyta () (Nathan Persky)

Spowiednik (2005) (Greg Lanser)

Magia Niagary () (Złodziej)

Manny i Lo (1996) (Glen)

Kwestia zaufania (2005) (Goren)

Sześć stóp pod ziemią () (Aaron Buchbinder)

Seks, kasa i kłopoty () (Brian Darling)

Jubilerka (1998) (Mendel Horowitz)

Igby Goes Down (2002) (Tommy)

ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3