ycipk-hj893d
ycipk-hj893d

Greg Collins - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Troy, Michigan, USA

Filmografia:

Na własną rękę (2001) (Agent)

Wspaniały świat (1992) (Policjant)

Dzień Niepodległości (1996) (Pomocnik)

Twierdza (1996) (Szeregowy Gamble)

Armageddon (1998) (Porucznik Halsey)

Con Air: Lot skazańców (1997) (Strażnik)

Kibice do dzieła! (2000) (Glina weteran)

60 sekund (2000) (Policjant San Pedro)

Daredevil (2003) (Ochroniarz Fiska)

Surface to Air (1997) (Major Canton)

Komórka (2004) (Strażnik)

Córka morderców (1995) (Bartender)

Pułapki umysłu () (Dowódca oddziału SWAT)

Szkoła wdzięku Marilyn Hotchkiss (2005) (Sanitariusz)

Tajniacy () (Ernie)

Zabójcze umysły () (Kapitan Warner / Bill Codwin)

Uczciwy przekręt () (Pułkownik Stone)

The Cleaner () (Sierżant Rayson)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Oficer Arvington)

Gliniarz i prokurator ()

Detektyw w sutannie () (Chip)

Czysta krew () (Gabe)

Szybko i wściekle (2009) (Oficer śledczy)

Eagle Eye (2008) (generał)

Chuck () (Agent Ringu)

Jak Poznałem Waszą Matkę () (Matt Zinman)

Dr House () (Marshal Brady)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (U.S. Marshall)

Ekipa () (Policjant)

Liberator II (1995) (Pilot Huey'a)

Wróg publiczny (1998) (Inspektor FBI)

Bruce Wszechmogący (2003) (Trener Tucker)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-hj893d
ycipk-hj893d
ycipk-hj893d