Trwa ładowanie...
ycipk-3owvkk
ycipk-3owvkk

Igor Kujawski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser:
Filmografia:

Republika nadziei (1986) (Członek niemieckiej Rady Żołnierskiej)

Szaleństwa Panny Ewy (1984) (Rogalik)

W zawieszeniu (1986) (Kapral)

Sławna jak Sarajewo (1987) (Klempner)

Powrót wabiszczura (1989) (Przyjezdny)

Saloon gier ()

Warto kochać () (Piotrowski)

Bulionerzy () (Porucznik Sroka)

Zwerbowana miłość (2009) (Lekarz)

Terra (2007)

Na Wspólnej () (Tadeusz Jezierski)

Happy Wkręt (2007)

Trzy młyny (1984)

Głęboka woda () (Urzędnik)

Łowcy smoków (2008)

Fala zbrodni () (Anroni Barnau)

Pierwsza miłość () (Zalewski)

Konsul (1989) (Attache Roman Białas)

Życie jak poker (1998) (Patolog)

Wielki bieg (1981) (Zawodnik)

Cienie (1987) (Niemiec z werwohlu)

Lightmaker (2001) (Henry)

Mistrz i Małgorzata (1988) (Abbadona)

Plagi Breslau (2018) (Policjant)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3owvkk
ycipk-3owvkk
ycipk-3owvkk